Ta strona używa mechanizmu ciasteczek. Więcej informacji oraz przykład jego wyłączania dostępny jest na tej stronie. Kontynuując korzystanie ze strony zgadzasz się na działanie mechanizmu ciasteczek.

Akceptuję

Aby poruszać się po menu za pomocą klawiatury wybierz odpowiednie menu za pomocą kombinacji klawiszy Shift+liczba. Np. Shift+1 dla menu górnego, a następnie użyj strzałek do poruszania się po menu.

Ukryj za pomocą ESC

 
BIP Biuletyn Informacji Publicznej Suchy Las
Biuletyn Informacji Publicznej - Urzędu Gminy Suchy Las
Strona Główna
Nawigacja

data rozpoczęcia działania systemu: 01.06.2015
ilość odwiedzin strony: 18023239
ostatnia aktualizacja: 20.12.2024 09:27

36/2021 z dnia 02/03/2021

Zarządzenie nr 36/2021 Wójta Gminy Suchy Las z dnia 02 marca 2021 r. w sprawie wprowadzenia zmiany do zarządzenia nr 131/2020 Wójta Gminy Suchy Las w sprawie wprowadzenia zasad rachunkowości dla projektu współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków EFS oraz budżetu państwa w ramach Wielkopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2014-2020 pod nazwą

Kategoria: Budżet

Słowa Kluczowe

  • W SPRAWIE WPROWADZENIA ZASAD RACHUNKOWOśCI DLA PROJEKTU WSPółFINANSOWANEGO PRZEZ UNIę EUROPEJSKą ZE śRODKóW EFS ORAZ BUDżETU PAńSTWA W RAMACH WIELKOPOLSKIEGO REGIONALNEGO PROGRAMU OPERACYJNEGO NA LATA 2014-2020 POD NAZWą

Metryka

  • Wprowadzone przez: Katarzyna Mosor
  • Autor wpisu: Wójt Gminy Suchy Las
  • Symbol: 36/2021
  • Data podjęcia: 02/03/2021
  • Data dodania wpisu: 12/04/2021 16:39
  • Autor ostatniej modyfikacji: Katarzyna Mosor
  • Data ostatniej modyfikacji: 12/04/2021 16:40
  • Ilość załączników: 1
  • Rejestr zmian tego elementu
Wersja XML Zapisz do PDF Drukuj

Załączone pliki

Załącznikzarz. 36/2021 z dn.02.03.2021 (312,66 kB)
Ostatnia modyfikacja: 12/04/2021 16:39
12.04.2021 209 Pobierz plik

Urząd Gminy Suchy Las

ul. Szkolna 13,
62-002 Suchy Las
tel. 061 8926-250

www.suchylas.pl

Godziny urzędowania

poniedziałek 10.00 - 17.00,

wtorek - piątek 8.00 - 14.00

 

Biuro Obsługi Interesanta (przyjmowanie podań)

poniedziałek 8.00-17.00

wtorek-piątek 7.00-15.00